Retailer

Winkelsoftware voor retailers

Als winkelier wil je bezighouden met de wensen van je klant en deze zo goed mogelijk helpen. Pieppiep winkelsoftware helpt je om het orderproces snel, eenvoudig en volledig te laten verlopen. Zo beschik je met onze software altijd over de juiste productinformatie, prijzen en aanbod van je leveranciers. Het bestellen van je goederen is met één druk op de knop zó gepiept.

Naast dat je heel snel een offerte kan opstellen en deze om kunt toveren naar een bestelling, kun je in jouw portaal ook direct een verkoopfactuur of creditnota  maken. Daarnaast ontvangt je klant direct inloggegevens van zijn eigen dashboard. Hier kan de klant zijn bestelling volgen en zijn offerte, factuur en creditnota raadplegen. Zo bespaar je tijd en is je klant altijd goed geïnformeerd.

Onze software beschikt over slimme functionaliteiten die je helpen om de hoeveelheid laminaat, tapijt of binnen zonwering te berekenen. Zo hoef je je als verkoper geen zorgen meer te maken over ingewikkelde rekenformules én voorkom je fouten in het bestelproces.

Het is tijd voor innovatie. En innoverend dat is Pieppiep. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.